Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των “Accounting Awards 2022 powered by Prosvasis, a softone company”. Περισσότερα από 180 στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στη γιορτή για τον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Για πρώτη φορά σε δια ζώσης τελετή απονομής, καθώς η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα είχαν αποτρέψει την πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης πέρσι, περισσότερα από 180 στελέχη των επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν στα φετινά Accounting Awards 2022 powered by Prosvasis, a softone company, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park στην Αθήνα και να γιορτάσουν με αφορμή τη διάκρισή τους.

Οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στην δεύτερη διοργάνωση των Accounting Awards, παρουσίασαν έργα που αποδεικνύουν ότι το επίπεδο των οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλό, αξιοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία και προσαρμόζεται δυναμικά στις συνθήκες και τις νέες τάσεις.

Γιώργος Βενιέρης

Τα θετικά αποτελέσματα ης εξωστρέφειας
Απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γιώργος Βενιέρης (Καθηγητής, τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ, τ. Πρύτανης ΟΠΑ), μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η περσινή επιτυχία του θεσμού επιβεβαιώθηκε φέτος. Ο κλάδος αγκάλιασε τα Accounting Awards σε μεγάλο βαθμό, καθώς υποβλήθηκαν διπλάσιες υποψηφιότητες συγκριτικά με την προηγούμενη διοργάνωση, από διπλάσιο αριθμό επιχειρήσεων. Είναι σημαντική η επιθυμία των επιχειρήσεων που κλάδου να αξιολογηθούν αντικειμενικά, από διάφορες πλευρές, από μια εξαιρετική ομάδα κριτών. Η εξωτερίκευση αυτή μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει αφού επιβραβεύονται οι καλύτεροι αλλά και εκείνοι που δεν επιβραβεύονται ακούνε μια αντικειμενική γνώμη που θα θεραπεύσει πλευρές της επιχείρησης που ίσως χρήζουν προσοχής.»

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στα περιφερειακά λογιστικά γραφεία που διαγωνίστηκαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η διασπορά των υποψηφίων σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Οι υποψήφιοι ήταν από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από το Βόλο, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Νάουσα, τον Πύργο, την Κρήτη και αλλού.»

Ο κ. Βενιέρης ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του με μια ανοιχτή πρόσκληση:

«Επειδή θέλουμε ο θεσμός να γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο, κάθε παρατήρηση ή ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.»

Γιώργο Αληφαντή

Τιμητική βράβευση για τον Γιώργο Αληφαντή
Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού και εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, η Κριτική Επιτροπή των βραβείων επέλεξε να τιμήσει έναν άνθρωπο με σημαντική και πολυετής προσφορά στον κλάδο. Πρόκειται για τον Γιώργο Αληφαντή, πρώην ορκωτό ελεγκτή, πολυγραφότατο, που έχει διδάξει σε πολλά πανεπιστήμια, προπτυχιακά και κυρίως μεταπτυχιακά (ΠΜΣ) μαθήματα. Μάλιστα, δίδασκε συνεχώς και με ιδιαίτερο ζήλο επί δεκαετία (2010-2019) στο δωρεάν μεταπτυχιακό (ΠΜΣ) «Ελεγκτική και Φορολογία» στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου. Από το εκδοτικό έργο του είναι γνωστός στο πανελλήνιο, μιας και τα συγγράμματά του είναι στα περισσότερα λογιστήρια. Για τον κ. Αληφαντή, που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τελετή απονομής, παρέλαβε το βραβείο ο καθηγητής και μέλος της Κριτικής Επιτροπής, Ιωάννης Φίλος.

Ιωάννης Φίλος

Ο Λογιστής απαραίτητος, συνεπής και αξιόπιστος σύμβουλος των Διοικήσεων
Όπως ο κ. Φίλος ανέφερε: «Η Λογιστική, δυστυχώς, θεωρείται από κάποιους, στελέχη άλλων ειδικοτήτων αλλά και διοικήσεις, ως μια “υποτιμημένη” υποστηρικτική δραστηριότητα. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Λογιστική απαιτεί αφενός εμβάθυνση στην επιστήμη, δεδομένης της συνεχούς βελτίωσης και τροποποίησης των λογιστικών προτύπων, και αφετέρου επέκταση γνώσης σε συγγενή ή συμπληρωματικά πεδία, όπως πληροφορική, νομική, φορολογία, project management, χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε ο λογιστής να είναι ο απαραίτητος, συνεπής και αξιόπιστος σύμβουλος των διοικήσεων. Ο θεσμός των Accounting Awards εμφανίστηκε στον επαγγελματικό επιστημονικό χώρο της Λογιστικής πριν 2 μόλις έτη. Ευτυχώς αυτό έγινε από την Boussias, δηλαδή από τον φορέα που έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και απονομή βραβείων, στη δέουσα γνωστοποίηση του θεσμού, δημιουργία ομάδας έμπειρων αξιολογητών, καθορισμός προϋποθέσεων συμμετοχής, κατάλληλα κριτήρια αξιολόγησης και εν τέλει δίκαιη τελική κατάταξη των υποψηφίων.»

Αριστείδης Ζέρβας

Η Κουλτούρα αναζήτησης γνώσης και βελτίωσης, το συστατικό της Επιτυχίας
Ο Αριστείδης Ζέρβας, Group CFO στην KLEEMANN HELLAS, παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας του για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο της Οικονομικής Διεύθυνσης της Χρονιάς. Όπως δήλωσε:

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τη συγκεκριμένη βράβευση και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που επιβεβαιώνει στην πράξη ότι η Οικονομική Διεύθυνση της KLEEMANN είναι μια σύγχρονη διεύθυνση που επενδύει διαχρονικά στη βελτίωση των λειτουργιών της και στο ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την ομάδα της οικονομικής διεύθυνσης της KLEEMANN που μέσα σε μια ακόμα δύσκολη χρονιά ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και πέτυχε τους στόχους που είχαν τεθεί. Στο σημείο αυτό, είναι σημαντικό, επίσης, να αναγνωρίσουμε ότι η κουλτούρα του οργανισμού της KLEEMANN, που παρέχει τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να είναι δημιουργικοί, να αναζητούν συνεχώς τη γνώση και τη βελτίωση και να αναπτύσσονται διαρκώς, αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση του θεσμού, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αριστεία στον κλάδο και αναδεικνύει τη σημαντικότητα του ρόλου της οικονομικής διεύθυνσης στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.»

Atlas Consulting

Να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός νέου Επιχειρηματικού Πολιτισμού
Αυτό το κάλεσμα απεύθυνε ο Γιώργος Κάλφας, CEO της Atlas Consulting, η οποία αναδείχθηκε Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς: «Είναι ιδιαίτερη τιμή η βράβευσή μας, η οποία συμπίπτει με τον εορτασμό των 50 χρόνων της εταιρείας μας. Η Atlas Consulting είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής εταιρία, που καινοτομεί στον κλάδο της Λογιστικής και της Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής επί δεκαετίες. Οι 8 διακρίσεις, με την κορυφαία διάκριση ως Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς, μάς συγκίνησαν ιδιαίτερα και είναι μια μορφή αναγνώρισης για όλη την ομάδα μας και την πολυετή προσφορά μας στην αγορά. Σκοπός μας μέσα από τις διεθνείς δράσεις μας είναι να κάνουμε γνωστή την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο για την ιστορία και το πολιτισμό της, αλλά και ως ασφαλή επιχειρηματικό και επενδυτικό προορισμό. Επίσης, να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του κλάδου ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος «επιχειρηματικός πολιτισμός», που λόγω της νευραλγικής θέσης που έχει ο ρόλος του Λογιστή – Φοροτεχνικού – Συμβούλου για την επιχειρηματικότητα, να συνδράμει στην καλλιέργειά του αλλά και στη μεγιστοποίηση των ωφελειών σε όλη την κοινωνία.»

Σημαντική η Ανάπτυξη και η Ευημερία ανθρώπων και επιχειρήσεων
Για την αναγόρευση της More than Tax ως «Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς» μίλησε η Μαρία Λιαράκου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη βράβευσή μας από τον πολύ σημαντικό θεσμό, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι μας δοκιμαζόμαστε. Βραβευτήκαμε με 5 διακρίσεις μεταξύ των οποίων και η κορυφαία βράβευση του «Περιφερειακού Λογιστικού Γραφείου της Χρονιάς». Ευχαριστώ θερμά τη BOUSSIAS και τα εξέχοντα μέλη της κριτικής επιτροπής για αυτή τη διάκριση, που αναγνώρισαν την προσπάθειά μας και που τίμησαν την More than tax και την ομάδα μας.

Αφιερώνω το βραβείο στους ανθρώπους μας. εργαζόμενοι, φίλοι, πελάτες και συνεργάτες, που επί 20 χρόνια μας εμπιστεύονται αναθέτοντάς μας τη διαχείριση των ευαίσθητων οικονομικών δεδομένων τους. Ο σκοπός μας για καινοτομία και παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών δεν σταμάτησε καμία στιγμή.

Ο ρόλος μας για μία επιχείρηση είναι στρατηγικός και οφείλουμε να επενδύουμε στα νέα τεχνολογικά μοντέλα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αξιόπιστης οικονομικής εταιρικής διακυβέρνησης. Υπόσχεσή μας είναι να συμβάλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που εξυπηρετούμε.»

Αρωγοί στον ψηφιακό μετασχηματισμό ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων
Για τη διάκριση της Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, μίλησε η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, Ιωάννα Κωτσόγιαννη.

«Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα Accounting Awards 2022, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις για την εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO και την πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων Prosvasis Business Suite One.

Σε συνέχεια των πρόσφατων βραβεύσεων που απέσπασε η εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO στα Mobile Excellence Awards αλλά και στα Cloud Computing Awards, ακολούθησαν τρεις ακόμα διακρίσεις για την εφαρμογή, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική καινοτομία και τη λειτουργική πληρότητα που προσφέρει στους ελευθέρους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις. Παράλληλα, η λογιστική σουίτα PBS OΝΕ, βραβεύτηκε ως η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων, η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες σε μία και μόνο εφαρμογή, επιτρέποντας την εύκολη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Επιδίωξη μας στην Prosvasis είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά. Βραβεύσεις όπως αυτές ισχυροποιούν τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Οι κορυφαίες διακρίσεις των εφαρμογών Prosvasis GO και PBS ONE έχουν ξεχωριστή σημασία για εμάς, καθώς αναγνωρίζουν την προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας για την ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη αυτών.»


Τα μηνύματα των Χορηγών
Το μήνυμα της Prosvasis, χορηγός τίτλου των Accounting Awards 2022

Ιωάννα Κωτσόγιαννη, Γενική Διευθύντρια Prosvasis

«Ο θεσμός των βραβείων The Accounting Awards είναι ένας από τους πιο σημαντικούς νέους θεσμούς, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις βέλτιστες λύσεις και πρακτικές στη λογιστική και την οικονομική διαχείριση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την BOUSSIAS για μία συνολικά άψογη διοργάνωση και φυσικά να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα διακεκριμένα μέλη της κριτικής επιτροπής.

H Prosvasis βρίσκεται σταθερά δίπλα στους λογιστές, φοροτεχνικούς αλλά και στις οικονομικές διευθύνσεις των εταιρειών της χώρας, αναγνωρίζοντας ότι ο ρόλος τους είναι πλέον πολυσύνθετος και απαιτεί εξειδικευμένη υποστήριξη.

Για τον λόγο αυτό, εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις λύσεις που παρέχουμε, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας και συνδεσιμότητας των λογιστικών γραφείων με πελάτες και το κράτος.

Με τρόπο εύκολο, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με την απαράμιλλη, προσωποποιημένη υποστήριξή μας που πηγάζει από την βαθιά τεχνογνωσία των ανθρώπων μας.

Στόχος της Prosvasis, είναι να υποστηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες και θεσμούς που αναδεικνύουν τη συμβολή του λογιστικού κλάδου στην οικονομία και το σύγχρονο επιχειρείν.

Η χορηγία τίτλου στον θεσμό των Accounting Awards 2022 αναδεικνύει την τήρηση της υπόσχεσης προς τους λογιστές, τους φοροτεχνικούς και τις οικονομικές διευθύνσεις εταιρειών, για διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση ολοκληρωμένων λύσεων που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των σύνθετων αναγκών λειτουργίας και συνδεσιμότητάς τους αλλά και στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.»


Ιωάννα Γιαννοπούλου, Sales & BD Manager Unifiedpost

«Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να συμμετέχουμε και να συνεισφέρουμε θετικά σε μία επιτυχημένη διοργάνωση όπως είναι τα Accounting Awards. Μία διοργάνωση που φέτος παρουσίασε, πέρα από κάθε προσδοκία, πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τις εταιρείες του κλάδου. Έδωσε τη δυνατότητα, μετά τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε βιώσει όλοι μας, να συναντηθούμε δια ζώσης, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Η διάκριση και βράβευση των εταιρειών του κλάδου επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στη χώρα μας με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν πλέον βασικές προϋποθέσεις εξέλιξης. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ήμασταν μέρος αυτής της επιτυχημένης διοργάνωσης.»


Γιώργος Αντύπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Revival

«Η Revival SA, η εταιρεία αρωγός των ελληνικών επιχειρήσεων, στήριξε με τη χορηγία της τα Accounting Awards 2022 διαβλέποντας μέσα από τη διοργάνωση την επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών στον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης. Ήταν μία χρονιά πρόκληση για κάθε έκφανση του επιχειρηματικού κλάδου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρείες που κατάφεραν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώσαμε. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στην Boussias που για ακόμα μία φορά βοήθησε να αναδειχθούν πρωτοβουλίες και πρακτικές που αποδεικνύουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες των Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών.»


Νικόλαος Γκούντας, Διευθυντής, Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών

«Στα 34 χρόνια πρωτοπορίας και ενεργού παρουσίας του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) καθιερώνοντας τα σεμινάρια πρακτικής εκπαίδευσης λογιστών, δεν επαναπαυτήκαμε ποτέ στα κεκτημένα και εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των πελατών μας. Επενδύουμε στον καινούργιο και λεπτομερή σχεδιασμό των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας παροχές και πιστοποιήσεις για τους σπουδαστές μας σε συνεργασία με τους κορυφαίους της αγοράς. Πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας παρέχουμε σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση για την ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας και την επιτυχή εξέλιξη της επαγγελματικής τους πορείας. Ευχόμαστε ο θεσμός των Accounting Awards, που από την αρχή αγκαλιάσαμε, να καθιερωθεί και κάθε χρόνο το πλήθος των υποψηφιοτήτων να αυξάνεται εκθετικά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της αριστείας κι εν τέλει στη βελτίωση των παρεχόμενων λογιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα»


Τα βραβεία με μια ματιά

 • «Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς»
  Kleemann Hellas
 • «Συµβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς»
  ATLAS Consulting
 • «Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς»
  More Than Tax
 • Platinum βραβεία
  Prosvasis, ATLAS Consulting, Kleemann Hellas, SoftOne Technologies
 • Gold βραβεία
  AB Βασιλόπουλος, Atlas Consulting, B&S Bournas Λογιστική Συμβουλευτική, Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ, BSS, CPA, Deloitte, e-logistiki sa, KLEEMANN, Prosvasis, Quantum BITS, SoftOne Technologies, SPECISOFT ΑΕ, Stirixis SA, ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο Κολυδάς Γεώργιος, Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου – More Than Tax, Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., Φοβερά Προστασία Α.Ε.
 • Silver βραβεία
  BSS, CPA, FOURLIS AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, OCTAPUS, OTE, Prosvasis, Quantum BITS, Stirixis SA, Αστέριος και Αγλαΐα Ηλ. Νάκα Ο.Ε., ΓΒ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος, ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου – More Than Tax, Φοβερά Προστασία Α.Ε., Χρυσούλη Άννα Ev-taxis Λογιστικό γραφείο
 • Bronze βραβεία
  BSS, E-LOGISTIKI SA, FOURLIS AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, KLEEMANN, Logistic-i – Ιωάννης Πολίτης & ΣΙΑ ΕΕ, SPECISOFT ΑΕ, Stirixis SA, Tax Advisors Vip, Απόστολος Γιανκάκης, Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος, Δ.ΙΣΑΡΗΣ – Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ ΟΕ, Ισολογισμός, ΚΕΛΕ – Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΕ, Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., Φοβερά Προστασία Α.Ε.

(Οι νικητές αναφέρονται σε σειρά εμφανίσεως)


Τι δήλωσαν οι Πρωταγωνιστές των Accounting Awards 2022

Θεοκλής Βασιλειάδης, CEO Specisoft Α.Ε

«Είναι ιδιαίτερη τιμή η διπλή βράβευση για τη Specisoft, καθώς αποτελεί επιστέγασμα της συνεχούς εξέλιξης, της προόδου και των καινοτομιών που εισάγουμε στα παρεχόμενα προϊόντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που καθημερινά υλοποιούν το όραμα που από κοινού έχουμε θέσει, αλλά και τη διοργάνωση που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε και να διακριθούμε. Φιλοσοφία μας στη Specisoft είναι η δημιουργία εξειδικευμένων λογισμικών για την αγορά αξιοποιώντας καινοτομίες, τεχνολογίες και νέες τάσεις.Ο κλάδος των λογισμικών στην Ελλάδα έχει περιθώρια ανάπτυξης και η διοργάνωση των Accounting Awards συμβάλλει στην ανάδειξη των κορυφαίων δρώντων του κλάδου».

αθανασία Βελέντζα, Tax Advisors VIP

«Είναι μεγάλη μας τιμή η φετινή μας βράβευση με το πιο σημαντικό για εμάς βραβείο της χρονιάς. Θεωρούμε το βραβείο που πήραμε ως το σημαντικότερο, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια ο λογιστικός κλάδος εργάστηκε αμέτρητες ώρες, σε πολύ δύσκολες συνθήκες με ατέλειωτες εγκυκλίους, προσπαθώντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που μέρα με τη μέρα βούλιαζαν οικονομικά λόγω της πανδημίας COVID-19. Το λογιστικό μας γραφείο TAX ADVISORS VIP – Ι.ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΑΦΕΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΙΚΕ, μαζί με όλους τους συνεργάτες του, διεκπεραίωσε πολύ σημαντικά Project, Φακέλους Χρηματοδότησης ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου και Αττικής, Φακέλους Επιδότησης Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών, Φακέλους Επιδότησης Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Αιτήσεις επιστρεπτέων προκαταβολών, Αιτήσεις επιδότησης τόκων Δανείων, Αιτήσεις για χρηματοδότηση τραπεζών ΤΕΠΙΧ Ι, ΙΙ και Εγγυοδοσίας. Διαθέσιμοι και πάντα πρόθυμοι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τα σύγχρονα γραφεία που διαθέτουμε σε Αθήνα και Πάρο!»

Απόστολος Γιανκάκης, ΙΚΕΦ

«Ευχαριστούμε τον θεσμό των Accounting Awards για την αναγνώριση των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει τα Ιδιωτικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στα λογιστικά γραφεία. Οι συνέργειες και οι παροχές των ΙΚΕΦ τα καθιστούν αναγκαία για την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων και ταυτόχρονα αποτελούν μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση προς τα λογιστικά γραφεία. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ταυτόχρονα και μία επιταγή ευθύνης για τους εμπνευστές του εγχειρήματος ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν νέες καινοτόμες ιδέες προς τους συναδέλφους λογιστές για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της νέας εποχής. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή καθώς και τους διοργανωτές για αυτή την τιμητική διάκριση.»

Δημήτρης Δημητρίου, CEO, CPA

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την διάκριση σε 4 κατηγορίες των Accounting Awards και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιβραβεύτηκε η προσπάθεια και το όραμά μας. Προερχόμενος από οικογένεια λογιστών, αγαπώ τον κλάδο και στηρίζω σταθερά κάθε πρωτοβουλία ανάδειξής του. Στη CPA, με μια έμπειρη ομάδα στελεχών υψηλότατης τεχνογνωσίας, φέρουμε με επιτυχία εις πέρας και τα πιο απαιτητικά project όπως Έλεγχοι, Εξαγορές, Συγχωνεύσεις, Χρηματοδοτήσεις, Αναδιαρθρώσεις και Αναπτυξιακά Έργα. Εξού και η φιλοσοφία μας: Help Yourself Today. Win Your Future Tomorrow! Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω τα βραβεία που κερδίσαμε σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας και στον καθένα ξεχωριστά. Τόσο η CPA, όσο και εγώ προσωπικά, θέτουμε τις υπηρεσίες μας στη διάθεσή των επιχειρήσεων, με την υπόσχεση παροχής υψηλής συμβουλευτικής και ολοκληρωμένου τεχνικού σχεδιασμού σε κάθε στάδιο της εταιρικής τους υπόθεσης.»

Μαρία Θεοδουλίδου, Group Finance Director, Controlling & Planning, FOURLIS AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

«Ευχαριστούμε πολύ την BOUSSIAS για τη διοργάνωση των Accounting Awards και την Επιτροπή που μας βράβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ευκαιρία που έχουμε να επικοινωνήσουμε τον τρόπο που ο Όμιλος FOURLIS έχει οργανωθεί για να παρέχει τις κεντρικοποιημένες υπηρεσίες Λογιστηρίου, Φορολογίας, Οικονομικού Προγραμματισμού και Ελέγχου στις εταιρείες του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ανθρώπους συστήματα, διαδικασίες, μεθόδους και τεχνικές και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Άλλωστε γνωρίζουμε καλά ότι η βέλτιστη απόδοση δεν επιτυγχάνεται τυχαία καθώς και ότι η δυνατότητα προσαρμογής της Οικονομικής Διεύθυνσης σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Οικονομικής Διεύθυνσης του Ομίλου FOURLIS και σε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.»

Δημήτριος Ίσσαρης, Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, Εκλεγμένο Μέλος της ΣτΑ του ΟΕΕ, Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΟΕΕ

«Η τιμή για την βράβευση των Γραφείων μας είναι τεράστια και διπλή αφού βραβεύτηκαν τα Γραφεία μας στην Αττική αλλά και στην Σαντορίνη. Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μετά 30 ολόκληρα χρόνια σκληρής δουλειάς και ειδικά έπειτα από δυο δύσκολα χρόνια που πέρασε ο κλάδος μας μόνο υπερηφάνεια και συγκίνηση μπορώ να αισθανθώ για μένα προσωπικά αλλά και για την σύζυγό μου Σταυρούλα Βογιαντζή που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία BOUSSIAS για την εκπληκτική διοργάνωση και την εταιρεία PROSVASIS για την προσφορά της – αλλά κυρίως τους φίλους και Συνεργάτες, τον Γιώργο Μυλωνά και το Μανώλη Ρούσσο και όλους τους Συνεργάτες του Γραφείου που τα τελευταία δύο χρόνια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στην Πανδημία όπου ο κλάδος των Λογιστών στάθηκε όρθιος δίπλα στον κλάδο των Υγειονομικών για να βοηθήσει την Κοινωνία μας, τις Επιχειρήσεις και τους Φορολογούμενους πολίτες. Ο κλάδος μας εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να φέρει εις πέρας τις τρέχουσες υποχρεώσεις του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι προσφέρουμε Κοινωνικό έργο στη χώρα , γιατί έχουμε χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα επωμιζόμαστε το πρόσθετο βάρος των αλλαγών της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας που προκύπτουν καθημερινά εξαιτίας της πανδημίας. Η πλήρης ανταπόκριση του κλάδου των Λογιστών σε όλες αυτές τις προκλήσεις , αποτελεί από μόνη της το μεγαλύτερο βραβείο που μπορούν να λάβουν όλα τα Λογιστικά Γραφεία της χώρας μας.»

Άγγελος Καλλίας, Οικονομικός Διευθυντής Λιντλ Ελλάς

«Σε μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων, βραβευτήκαμε με τέσσερα νέα βραβεία, στο πλαίσιο των δεύτερων Accounting Awards, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές που προάγουν την οικονομική αριστεία στο ελληνικό επιχειρείν. Η πρώτη μας δια ζώσης παρουσία στην τελετή απονομής του θεσμού μάς άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και η διοργάνωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Η απόσπαση δύο χρυσών και δύο αργυρών βραβείων στον φετινό διαγωνισμό αποτελεί έναν σημαντικό τρόπο επιβράβευσης και αναγνώρισης του αξιέπαινου έργου που επιτελείται στους τομείς της οικονομικής μας διεύθυνσης καθώς και των κόπων των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά ότι προτεραιότητά της Lidl Ελλάς παραμένει να καινοτομεί και να εξελίσσεται, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, αλλά και να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής της καθημερινότητας, προάγοντας μία αποτελεσματική και βιώσιμη διοίκηση.»

Νικόλαος Καραδημήτρης, e-logistiki

«Ακολουθώντας πιστά το όραμα μας συμμετείχαμε για πρώτη φορά στα Accounting Awards 2022. Ο θεσμός των Accounting Awards αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για την Ελληνική Επιχειρηματικότητα, με κύριο σκοπό την επιβράβευση των επαγγελματιών της λογιστικής επιστήμης. Η εταιρία μας σας ευχαριστεί θερμά για τη σπουδαία διάκριση, των δύο βραβείων. Χρυσό Βραβείο (GOLD) στις Φοροτεχνικές Υπηρεσίες. Χάλκινο Βραβείο (BRONZE) στις Υπηρεσίες Εργατικών και Ασφαλιστικών θεμάτων επιχειρήσεων. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμη βήμα για την αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν στην e-logistiki. Στην εταιρία θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε πως οι άρτια τεχνικά γνώσεις, οι ικανότητες επικοινωνίας, ο βαθμός συνεργασίας μεταξύ των στελεχών, και ο βαθμός επικοινωνίας με τους πελάτες, αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την περαιτέρω ανάπτυξη μας.»

Νίκος Καραμάνος, CFO & Co-Founder, AFS #mazimegalonoume

«Μέσα από την επαγγελματική σου δράση είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεις καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την BOUSSIAS για την δημιουργία του θεσμού και για τιμή να είμαι και φέτος στην κριτική επιτροπή. Εύχομαι την επόμενη χρονιά ο θεσμός να καθιερωθεί ακόμη πιο πολύ έχοντας ακόμη περισσότερες υποψηφιότητες.»

 

Γιώργος Καρράς, CEO της Φοβερά Προστασία Α.Ε.

«Διανύοντας 27 χρόνια παρουσίας σε έναν πολύ απαιτητικό κλάδο, η ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ξεχωρίζει σταθερά για τις αξίες της, την πρωτοπορία της, την άμεση ανταπόκριση σε ταχύτητα, την υψηλή εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό της.

Οι τιμητικές διακρίσεις που κατακτήσαμε, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσήλωσης στον συνάνθρωπο και αποτελούν ηθική επιβράβευση των προσπαθειών, που καθημερινά καταβάλουν οι συνεργάτες μου. Το όραμα και οι αξίες, που συνοδεύουν την εταιρεία μας από την ημέρα της ίδρυσής της, παραμένουν αναλλοίωτες. Στηρίζουμε την προσπάθεια των ανθρώπων μας, καθιστώντας τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. τον πιο αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή που διέκρινε τις αξίες μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να συγχαρώ την BOUSSIAS για την εξαιρετική, για ακόμα μια φορά, οργάνωση του θεσμού, ο οποίος εύχομαι να συνεχίσει να επιβραβεύει την αριστεία για πολλά ακόμη χρόνια στο μέλλον.»

Γεώργιος Κολυδάς

«Θα θέλαμε ως γραφείο να ευχαριστήσουμε την διοργάνωση των βραβείων και την κριτική επιτροπή για την άψογη τελετή απονομής βραβείων. Η διάκριση του γραφείου μας αποτελεί απόδειξη της επιτυχής προσπάθειας μας να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν εξελιγμένες υπηρεσίες. Η διάκριση αυτή έρχεται σε χρόνο όπου το γραφείο μας κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερα.»

Ευστάθιος Λιακόπουλος, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της BSS

«Σε μια ιδιαίτερη χρονιά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, οι επιχειρήσεις έδειξαν καλές πρακτικές, με στρατηγική, υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, καινοτομία και ανάπτυξη.

Είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε μέσα σε αυτές και για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβευθήκαμε στα Accounting Awards 2022, στον κλάδο των Ελληνικών Συμβούλων Επιχειρήσεων με 5 βραβεία, στον Αναπτυξιακό νόμο, Χρηματοδοτήσεις, Λειτουργική Αναδιάρθρωση, Εξαγορές-Συγχωνεύσεις και Συμβουλευτική.

Ως εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων έχουμε πλήρη επίγνωση των αναγκών των επιχειρήσεων, ώστε να λειτουργήσουν εκ νέου σε ένα σύγχρονο και υγιές οικονομικό περιβάλλον με βιώσιμη ανάπτυξη για τις ίδιες, την κοινωνία, το περιβάλλον. Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε έμπρακτα αποδείξει στους πελάτες μας ότι αντιδρούμε άμεσα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε κάθε κρίση και δοκιμασία. Ευχαριστούμε τους πελάτες & συνεργάτες μας για αυτή την αναγνώριση, συνεχίζουμε δυναμικά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, βασισμένοι σε ένα σύγχρονο, πιο εξωστρεφές, ανταγωνιστικό, καινοτόμο, δίκαιο, πράσινο και ψηφιακό παραγωγικό μοντέλο.»

Θέμης Μπουρνάς, B&S Bournas – Accounting Consulting

«Για 2ο συναπτό έτος η B&S Bournas – Accounting Consulting κέρδισε Χρυσές διακρίσεις στα βραβεία Accounting Awards. Η νέα βράβευση έρχεται ως επιστέγασμα των εξαιρετικά ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει διαχρονικά η εταιρεία μας και την αναδεικνύουν σε μια εκ των κορυφαίων Λογιστικών και Συμβουλευτικών επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας κέρδισε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λογιστικές υπηρεσίες στην Αττική» και «Οικονομοτεχνικές Υπηρεσίες». Key points επιτυχίας εν μέσω κρίσης: Τα ενημερωτικά sms, e- mail, newsletter και η άμεση ενημέρωση των συνεργατών από την δημοσίευση των εκάστοτε μέτρων. Οι πάνω από 1.000 αιτήσεις σε πλατφόρμες για ενισχύσεις και η 100% επιτυχής λήψη αυτών από τις επιχειρήσεις που τις δικαιούνταν. Τα σεμινάρια μέσω YouTube και μέσω Zoom για σημαντικά θέματα όπως τα MyData.

Η εσωτερική ανάπτυξη προγραμμάτων προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες μας, βασιζόμενοι στα εξειδικευμένα στο χώρο λογισμικά της Prosvasis. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας για την υποστήριξη. Δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις προσδοκίες σας.»

Αγλαΐα Νάκα, Νάκας Φορολογιστική

«Η διάκριση της Νάκας Φορολογιστική Ο.Ε. στα βραβεία Accounting Awards 2022 της BOUSSIAS είναι αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας στο χώρο της λογιστικής. Με 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο της λογιστικής επιστήμης στη Λάρισα αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμβουλο των επιχειρήσεων. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Σκοπός μας η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη ακολουθώντας πάντα την αρχή μας «Η γνώση είναι δύναμη» και το όραμά μας να είμαστε δίπλα τόσο στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες πελάτες όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό μας.»

Αλέξιος Νταουλάρης, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Stirixis ΑΕ

«Είμαστε περήφανοι για την βράβευσή μας με 4 νέα βραβεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την σπουδαία διάκριση την κριτική επιτροπή και την BOUSSIAS για την πρωτοβουλία των βραβείων. Για δεύτερη χρονιά στον θεσμό των The Accounting Awards, η εταιρίας μας, ήταν μία από αυτές που ξεχώρισαν. Δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι η επαρχία μπορεί να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Οι διακρίσεις ήρθαν να αναγνωρίσουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Stirixis αλλά και της αφοσίωσης του ανθρώπινου δυναμικού και της διοίκησης στις αξίες και στο όραμα της εταιρείας. Τα βραβεία για εμάς είναι ένα παραπάνω κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αλλά και μία πρόκληση για περεταίρω ανάπτυξη της εταιρίας μας. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τα στελέχη της εταιρίας μας αλλά και στους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ θερμά και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα θέμα ομαδικής προσπάθειας.»

Στάθης Ι. Ρούσσος, Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος, Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, S.I. ROUSSOS & PARTNERS

«”Τα αγαθά κόποις κτώνται” -και αυτό δεν είναι ακόμα ένα έξυπνο γνωμικό που επαναπροσδιορίζει την αντίληψη του μυαλού μας. Είναι μια βαθιά και ουσιαστική πραγματικότητα. Θα έλεγα πως είναι τουλάχιστον άκομψο να αναφερθεί ότι οι δουλειές σήμερα έχουν και μια δόση τύχης. Αντιθέτως! Οι δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας με την απάντηση να βρίσκεται στη διαρκή προσαρμοστικότητα, ζωτική επαγρύπνηση και ανθρώπινη ενσυναίσθηση.

Ο παλιός καλός καιρός έχει τελειώσει για τα καλά. Αυτό έχει και τα θετικά του, καθώς η αίσθηση της εργασίας είναι κάτι παραπάνω από δουλειά πια. Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις έλεγε ένας σύγχρονος φιλόσοφος. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή όταν το όραμα σου αναγνωρίζεται.

Όχι τόσο για την τυπική επιβράβευση όσο για την ηθική συνείδηση της προσφοράς σου στις μικροκοινωνίες που έχεις αναπτύξει και σε εμπιστεύονται. Τι άλλο να ζητήσει ένας δημιουργός όταν νιώσει ότι το επιστέγασμα της προσπάθειας του είναι συνεχώς δόκιμο και επιφέρει λειτουργική αποτελεσματικότητα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Θα ήθελα να πω κι άλλα.

Τα αφήνω όμως για το βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες με τίτλο “Μίλα με τον λογιστή σου”. Ευχαριστώ τον θεσμό των Accounting Awards 2022 για την πολύ τιμητική διάκριση του χρυσού και χάλκινου βραβείου για το γραφείο μας.»

Κώστας Σφακάκης, Σύμβουλος Διοίκησης επί Φορολογικών Θεμάτων, ΣΕΒ

«Η καθιέρωση του θεσμού των Accounting Awards και η επικέντρωση στον σημαίνοντα ρόλο των Λογιστικό-Φορολογικών λειτουργιών, αποτελεί σημαντική συμβολή της BOUSSIAS στην αναγνώριση και επιβράβευση των Οικονομικών Διευθύνσεων των Επιχειρήσεων. Η συγκροτημένη αξιολόγηση, τα δυο πρόσφατα χρόνια, των σημαντικών εφαρμογών στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού και στον επιχειρηματικό χώρο αποτελεί δίκαιη επιβράβευση των επιχειρήσεων για τη συμβολή τους στην Οικονομική ανάπτυξη της χώρας.»

 

Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Aegean Consulting

«Η βράβευση της Aegean Consulting στην πρώτη μας συμμετοχή στα Accounting Awards είναι μία επιβράβευση από τον κλάδο των λογιστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για εξέλιξη.

Η Aegean Consulting κέρδισε το Silver Award στην κατηγορία “Restructuring in the Shipping Industry”, ένα project που δουλέψαμε επισταμένως με την ομάδα μας και με την ομάδα της επιχείρησης και η διάκριση επιβράβευσε την προσπάθειά μας.

Η εταιρεία μας έχει θέσει πρωταρχικό στόχο την ποιότητα σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας ώστε κάθε πελάτης μας να επιτυγχάνει το μέγιστο των επιχειρηματικών επιδιώξεών του.
Χρειάζεται οπωσδήποτε να αναφερθώ σε όλη την ομάδα της Aegean Consulting που στηρίζει, συνδράμει και συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας και γι’ αυτό την ευχαριστώ πάρα πολύ. Στα Accounting Awards της επόμενης χρονιάς θα συμμετέχουμε με περισσότερες υποψηφιότητες, προσβλέποντας σε περισσότερα βραβεία!»

Γεράσιμος Φωτεινάτος

«Με ιδιαίτερη τιμή, το λογιστικό μας γραφείο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε. ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΣ με έδρα την Κέρκυρα, λαμβάνει και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά 3 βραβεία από το θεσμό.
Η βράβευση αυτή αποτελεί, μαζί με την προτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών μας, μια σημαντική ανταμοιβή για τις επίμονες και αδιάληπτες προσπάθειές μας να ηγηθούμε στο χώρο και να είμαστε η πρώτη επιλογή πελατών και συνεργατών.

Προσανατολισμένοι πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, έχουμε κατορθώσει για 40 συναπτά έτη να έχουμε ισχυρή παρουσία στον χώρο.

Με γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, την συνεχή εκπαίδευση και την σκληρή δουλεία, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και με κοινωνική ευαισθησία θα συνδράμουμε σε όσους μας χρειάζονται, ευελπιστώντας για την κατάκτηση ακόμα υψηλότερων διακρίσεων.»

Αργύριος Χαδούλης, Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ

«Η Εταιρεία μας νιώθει ιδιαίτερη τιμή για βράβευσή της κατακτώντας το βραβείο GOLD στην κατηγορία Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλίας. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα και τους συνεργάτες της επιχείρησής μας, και αποτελεί την δέσμευση μας ώστε να θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους βελτίωσης των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας. Η Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ από το 1979 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές παροχής υπηρεσιών Οργάνωσης και Διοίκησης στο Θεσσαλικό χώρο. Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά, με άριστα επανδρωμένα και εξοπλισμένα γραφεία τόσο στο Βόλο, όσο και στο υποκατάστημά μας, στο νησί της Σκιάθου, ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής. Η εταιρεία πιστεύει στη χρησιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και στόχος της είναι να υιοθετεί και να αξιοποιεί όλες τις προτάσεις της, εφόσον σέβονται τον πελάτη και προσφέρουν στην επιχείρησή του οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα.»

Αναστασία Χαλκίδου & Γιώργος Κοσνετζώφ, Συνιδρυτές Quantum Business & IT Solutions

«Στην τελετή απονομής των φετινών Accounting Awards, η Quantum BITS ήταν για δεύτερη συνεχή χρόνια στους νικητές κατακτώντας δύο βραβεία: Gold στην κατηγορία «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών», με τίτλο διάκρισης «Accounting Reimagined» και Silver στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», με τίτλο διάκρισης «The Q Ecosystem». Υποδεχθήκαμε τις διακρίσεις με ιδιαίτερη περηφάνεια αφού αποτελούν καρπό της σκληρής, ομαδικής δουλειάς και της πίστης στο όραμα μας: να παρέχουμε έγκυρες, έγκαιρες και σύγχρονες υπηρεσίες στον πελάτη, σεβόμενοι πάντα την δουλειά και τον χρόνο του. Η διαρκής και σαφής επικοινωνία χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και την πολυετή εμπειρία μας μεταφράζεται σε αποτελεσματική εξυπηρέτηση και μακροχρόνιες συνεργασίες. Στην Quantum πιστεύουμε ότι η εναρμόνιση με τα δεδομένα της εποχής είναι μονόδρομος για την άνθιση κάθε υγιούς επιχείρησης. Γι’ αυτό, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στη λογιστική και στην πληροφορική, να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας και να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις.»

Άννα Χρυσούλη Λογιστικό γραφείο Ev-taxis

«Η χαρά, η ικανοποίηση, η ευχαρίστηση και η ευγνωμοσύνη μας πλημμυρίζουν και μέσα από τις λίγες αυτές λέξεις επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως το ευρύ μας πελατολόγιο αλλά και τους διοργανωτές για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Η επιμονή, η υπομονή και επιδίωξη μας για την αριστεία μας έδωσαν την ώθηση για αυτή μας τη διάκριση. Με επίκεντρο τον άνθρωπο βραβευτήκαμε για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης προς τους πολίτες. Οι άριστες γνώσεις, η υψηλή τεχνογνωσία αλλά και η μεγάλη εμπειρία ο σεβασμός στον πελάτη, αποτελούν την εγγύηση μιας επιτυχούς συνεργασίας. Ειδικότερα η εξειδίκευση για τους Έλληνες ομογενείς και τους Έλληνες της διασποράς μας έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης και της διακεκριμένης «αργυρής» θέσης. Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία με αδιάσειστες ηθικές αρχές, συνέπεια και ποιοτική αποδοτικότητα στις υπηρεσίες μας. Το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όσους τολμούν να φλερτάρουν με την επιτυχία. Σε όλους τους “Εραστές της Αριστείας”.»