Οι πιο επιδραστικοί CFOs σε μία λίστα!

Οι ηγέτες των οικονομικών διευθύνσεων αναδεικνύονται μέσα από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα και τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων. Πιστό στην αποστολή του να αποτελεί την πλέον αναγνωρίσιμη πλατφόρμα ανάπτυξης μιας δυναμικής κοινότητας για τα οικονομικά στελέχη, το περιοδικό FinancePro αξιοποιεί τη διεθνή πρακτική των powerlists και δημιουργεί την πρώτη στην Ελλάδα «CFO100 Powerlist».

Η λίστα θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2024, μαζί με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, στο πλαίσιο της ειδικής έκδοσης του FinancePro, «H Οικονομική Διαχείριση Στη Σύγχρονη Επιχείρηση».

Τι είναι η CFO100;

Είναι η ανάδειξη των CFOs, οι οποίοι, με τις καινοτόμες πρακτικές τους διαμορφώνουν την επόμενη μέρα της οικονομικής διεύθυνσης. Τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, ως αναγνώστες του FinancePro, του εξειδικευμένου περιοδικού για την οικονομική διεύθυνση, προτείνουν τα στελέχη εκείνα που πρωταγωνιστούν, ενισχύοντας το επιχειρείν μέσα από τη δράση τους και ωθώντας τον ρόλο του οικονομικού διευθυντή μπροστά με την καλή πρακτική τους.

Γιατί να προτείνω στελέχη;

Εσείς, προτείνοντας τους CFOs που ξεχωρίζετε, συμμετέχετε στη δημιουργία μιας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μάς «συστήσει» τα πρόσωπα πίσω από τους ρόλους και να μάς υπενθυμίσει τον πλούτο που χαρακτηρίζει το στελεχιακό δυναμικό που ηγείται των οικονομικών διευθύνσεων. Με τις προτάσεις σας, συμμετέχετε και εσείς στην ανάδειξη της δυναμικής κοινότητας των οικονομικών στελεχών στην Ελλάδα.

Πώς προτείνω στελέχη;

Μπορείτε να συμμετάσχετε προτείνοντας από 1 έως 10 στελέχη της επιλογής σας (δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες προτάσεις). Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων, ωστόσο, για τον εμπλουτισμό της Powerlist, σάς παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη. Η διαδικασία είναι απλή:

Κάνετε την εγγραφή σας και προτείνετε τα στελέχη της επιλογής σας. Μπορείτε να επανέλθετε και να προσθέσετε στελέχη ανά πάσα στιγμή.

 

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περιεχόμενο:
Γιώργος Δημοσθένους, T: 210 661 7777, εσωτ. 137, E: [email protected]
Ελίκα Ροζάκη, T: 210 661 7777 (εσωτ. 208), Ε: [email protected]