Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (30 Ιανουαρίου) για 4η συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη γιορτή για τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής, η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2024 powered by Epsilon Net.

Στο Sofitel Athens Airport βρέθηκαν περισσότερα από 200 στελέχη του κλάδου από όλη την Ελλάδα, για να υποδεχτούν τις καλύτερες πρακτικές, έτσι όπως αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή, προεξάρχοντος του καθηγητή Γεώργιου Βενιέρη, ο οποίος στην έναρξη της τελετής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο θεσμός των Finance & Accounting Awards έχει βάλει γερές βάσεις στην κοινότητα των οικονομολόγων και των λογιστών, πάντα με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των ηγετικών επιχειρήσεων του κλάδου».

O Βασίλης Πρασσάς, Οικονομολόγος και Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών Epsilon Net, χαιρέτισε την τελετή απονομής εκ μέρους του χορηγού τίτλου των βραβείων, εξήρε τον ρόλο του οικονομικού στελέχους στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι εργοδότες που έχουν αντιληφθεί τη συμβολή και την κρισιμότητα του ρόλου που ασκεί η οικονομική διοίκηση, τότε είναι σίγουρο ότι θα πορευτούν μπροστά».

Τιμητικό βραβείο ως αναγνώριση για την πολυετή προσφορά του στο ελεγκτικό επάγγελμα έλαβε από την κριτική επιτροπή ο Βασίλειος Λουμιώτης, Διευθυντής Σπουδών ΙΕΣΟΕΛ και ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στην ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο, ο κ. Λουμιώτης αναφέρθηκε στον ρόλο και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ορκωτού ελεγκτή λογιστή, έναν ρόλο τον οποίουπηρέτησε επί σειρά ετών από το 1980.

Βραβεία έλαβαν οι εταιρείες: ACCOUNTWAVE CONSULTING, ACIS COUNSULTING SA – SPECISOFT SA, AFS#mazimegalonoume, APIVITA SA, ATLAS CONSULTING, BRAIN ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ, Brink’s Hellas, CPA Auditors & Consultants, Epsilon Net Group of Companies, Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε., KRS FINANCIAL CONTROL Α.Ε., MPDO, Spatiotis Accounting, Tax & Consulting Services, TAX ADVISORS VIP VELENTZA, TAXPROTECTION, Vatistas & Associates SA, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., Β. Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε., Βράκας & Συνεργάτες, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε. ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΣ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., Εταιρεία Εμφιάλωσης Νερού Δίρφυς ΑΕ, Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο  Κολυδάς Γεώργιος, ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΡΑΚΟΥ – MORE THAN TAX, ΜΕΪΔΑΝΗΣ ELECTROINVEST ΑΕ, Μπέκας Σπυρίδων – Λογιστικό Φοροτεχνικό γραφείο taxabout, Οντούλης Αριστείδης – Γραφείο Ισολογισμός, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. Ο.Ε., Φοροεπίλυσις Α.Ε.

Τα διακεκριμένα βραβεία κατανεμήθηκαν ως εξής:

Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε. ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΣ
Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς στην Αττική
KRS FINANCIAL CONTROL Α.Ε.
Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς στη Θεσσαλονίκη
Β. Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε.
Συµβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς
ATLAS Consulting
Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέας Τεχνολογίας της Χρονιάς
Epsilon Net

Αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού Finance Pro.

Στο website των βραβείων www.theaccountingawards.gr έχει αναρτηθεί ο πλήρης πίνακας με τους νικητές, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την απονομή.