Ο θεσμός των βραβείων «The Accounting Awards», αποτελεί μια καταξιωμένη διοργάνωση της εταιρείας «BOUSSIAS», η οποία θεσπίστηκε το 2020.

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, 7 νέες τιμητικές διακρίσεις στα πλαίσια των Βέλτιστων Πρακτικών Λογιστικής και Οικονομικής Διοίκησης, κατακτώντας:

  • 2 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Υπηρεσίες Στελέχωσης & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού» & «Σημαντική Ανάπτυξη & Κερδοφορία για Πελάτες»
  • 2 ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» & «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών»
  • 3 βραβεία Βronze στις κατηγορίες «Λογιστικές Υπηρεσίες», «Φοροτεχνικές Υπηρεσίες» & «Επιτυχής Ένταξη & Ολοκλήρωση Προγραμμάτων του Αναπτυξιακού για Πελάτες»

Τα «Accounting Awards» επιβραβεύουν τη συνέπεια και την καινοτομία στον κλάδο της οικονομίας και επιχειρηματικότητας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των κορυφαίων επιχειρήσεων. Ο κατάλογος των υποψηφίων ήταν εντυπωσιακός σε συμμετοχές, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο στο βαθμό δυσκολίας. Η κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, ανέδειξε τους νικητές, μέσα από μια διαδικασία αντικειμενικής ψηφοφορίας.

Ο CEO της Φοβερά Προστασία Α.Ε., κ. Γιώργος Καρράς, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

“Διανύοντας 27 χρόνια παρουσίας σε έναν πολύ απαιτητικό κλάδο, η ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ξεχωρίζει σταθερά για τις αξίες της, την πρωτοπορία της, την άμεση ανταπόκριση σε  ταχύτητα, την υψηλή εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό της.

Οι τιμητικές διακρίσεις που κατακτήσαμε, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσήλωσης στον συνάνθρωπο και αποτελούν ηθική επιβράβευση των προσπαθειών, που καθημερινά καταβάλουν οι συνεργάτες μου. Το όραμα και οι αξίες, που συνοδεύουν την εταιρεία μας από την ημέρα της ίδρυσής της, παραμένουν αναλλοίωτες. Στηρίζουμε την προσπάθεια των ανθρώπων μας, καθιστώντας τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. τον πιο  αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή που διέκρινε τις αξίες μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να συγχαρώ την εταιρεία «BOUSSIAS» για την εξαιρετική, για ακόμα μια φορά, οργάνωση του θεσμού, ο οποίος εύχομαι να συνεχίσει να επιβραβεύει την αριστεία για πολλά ακόμη χρόνια στο μέλλον.”

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε., κατέχει εξέχουσα θέση στο χώρο των εταιρειών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες. Με εγκαταστάσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Λάρισα, έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία, παρέχει ολιστική υποστήριξη σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τρόπο πρωτοποριακό και αποδοτικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων. Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. αποτελεί τον Στρατηγικό Σύμβουλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων!


Περισσότερες πληροφορίες:
Ελένη Χατζηαντωνίου
Head of Marketing Department Φοβερά Προστασία Α.Ε.
Τηλ. 210 33 11 330, 6949 745 147
[email protected]