Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, το ψηφιακό συνέδριο “Business Finance in Action!” παρουσίασε case studies περισσοτέρων από 30 CFOs που εκπροσωπούσαν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οικονομικοί διευθυντές και τα στελέχη οικονομικών τμημάτων και λογιστηρίων επιχειρήσεων που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο, έγιναν αποδέκτες χρηστικής γνώσης που αφορούσε σε λεπτομέρειες για το έργο συναδέλφων τους από άλλες επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που εκτείνονταν από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Αποδοτικότητα, μέχρι τη Στρατηγική και την Ανάπτυξη.

Μέσα από τις παρουσιάσεις των case study, αναδείχθηκε ο νέος ρόλος της Οικονομικής Διεύθυνσης και δη σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με αυξανόμενη πολυπλοκότητα και διάδραση, ενώ υπογραμμίστηκε πως ο σύγχρονος Chief Financial Officer (CFO) βρίσκεται στο επίκεντρο της διαδικασίας λήψης κεντρικών αποφάσεων, συμβάλλοντας στην επεξεργασία, την διαμόρφωση και εν τέλει την υλοποίηση μιας συνεκτικής επιχειρηματικής στρατηγικής με απώτερο σκοπό την ασφαλή εισαγωγή της στην επόμενη ημέρα του επιχειρείν.

Case studies παρουσίασαν ανώτατα Οικονομικά στελέχη των εταιρειών: ABBVIE, ANTENNA DIGITAL VENTURES, APOLLONION BAKERY, ARIVIA (UPFIELD GROUP), BSS, CARDLINK, CPA ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, DELIVERY HERO (E-FOOD.GR), DELOITTE GREECE, ELGEKA GROUP, ENTERSOFT, EUROCATERING, FLEXCAR, INTERNATIONAL SCHOOL OF ATHENS, KLEEMANN HELLAS, KONICA MINOLTA, LEASEPLAN HELLAS, MATRIX PACK GROUP, METROPOLITAN GENERAL HOSPITAL, MY-CFO, SKAG, SKROUTZ, V GROUP, WESTNET DISTRIBUTION (OLYMPIA GROUP), ΔΕΗ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΣΜΑ και ο Γεώργιος Ραουνάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ, απεύθυνε χαιρετισμό. Τις εργασίες του συνεδρίου συντόνισε ο Παναγιώτης Μαρκέτος, Business Editor και Επιστημονικός Συνεργάτης της BOUSSIAS.

Χορήγησαν οι εταιρείες Deloitte, Entersoft, Fysikon -Φυσικό Αέριο Κίνησης από την ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ, CPA Certified Public Accountants. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το euro2day και το economico.gr, ενώ η CONEQ ήταν υποστηρικτής livestreaming.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το συνέδριο θα δημοσιευθεί στο περιοδικό FinancePro.