Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γιώργος Ραουνάς, έκανε έναν γενικό απολογισμό των πεπραγμένων του Συνδέσμου, εστιάζοντας στις κομβικές δράσεις και στα σημαντικά ορόσημα κατά την 30χρονη πορεία του ΣΕΣΜΑ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εξέλιξη που υπήρξε στο μέγεθος της αγοράς των συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και στην επιτυχή διεύρυνση του Συνδέσμου μέσω των πρωτοβουλιών  και δράσεων που έχουν υλοποιηθεί τα 30 αυτά χρόνια.

Ακολούθησε συζήτηση σε πάνελ υπό τον συντονισμό της κυρίας Κάθης Χριστίδου, Αντιπροέδρου ΔΣ ΣΕΣΜΑ, με τη συμμετοχή των πρώην Προέδρων του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι κ.κ. Βασίλης Δεληκατερίνης, Αθανάσιος Μαύρος, Χάρης Κυριαζής, Νικόλαος Παπαδάτος, Παντελής Κούκος και Βασίλης Ρεγκούζας αναφέρθηκαν στα σημαντικότερα σημεία και επιτεύγματα της θητείας τους σε συνδυασμό με το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον της χώρας. Οι συμμετέχοντες τόνισαν τον σημαντικό διαχρονικά ρόλο του Συνδέσμου σε θεσμικά ζητήματα και στην ανάπτυξη της αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στην ενίσχυση των συνεργιών και συνεργασιών μεταξύ των μελών.

Οι πρώην Πρόεδροι αναφέρθηκαν στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών και στη θετική πορεία που αναμένεται τα επόμενα χρόνια μέσω της αξιοποίησης των διαθέσιμων χρηματοδοτικών προγραμμάτων και εργαλείων, αλλά και στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι νέες ανάγκες των πελατών στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της καινοτομίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την εξαιρετική συνεισφορά του στο Σύνδεσμο ο τ. Πρόεδρος, κ. Βασίλης Ρεγκούζας.