Το καθιερωμένο συνέδριο «Business Finance in Action» είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά -πρώτη φορά δια ζώσης μετά την πανδημία,  στις 26 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο OTEAcademy.

Εκεί αναμένεται να συναντήσουν τους 30+ ομιλητές του συνεδρίου περισσότερα από 200 οικονομικά στελέχη επιχειρήσεων και να διαμοιραστούν σύγχρονες πρακτικές στην οικονομική διοίκηση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομικής λειτουργίας, τη βελτίωσης της κερδοφορίας και του ρυθμού ανάπτυξης, την αύξηση της ρευστότητας και τη μείωση κόστους, τον σχεδιασμό και υλοποίηση επιτυχημένων εξαγορών και συγχωνεύσεων, κ.ά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν το οικονομικό επάγγελμα σήμερα και τις πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν στην επιχείρησή τους, καθώς και να γίνουν μέλη μιας εξελισσόμενης κοινότητας οικονομικών στελεχών.

Το 3ο Business Finance in Action διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ).

Πληροφορίες: www.financeinaction.gr