Σε μια ιδιαίτερα βεβαρημένη χρονιά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, και παρά τις αντιξοότητες, η Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον κλάδο της λογιστικής. Ήταν η μέρα που ανακοινώθηκαν οι νικητές της πρώτης διοργάνωσης των Accounting Awards όπου ξεχώρισαν Deloitte, Φοβερά Προστασία, BSS, Data Communication, Epsilon Net, Fourlis και Kleemann.

 

Οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών, αλλά και οι οικονομικές διευθύνσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην πρώτη διοργάνωση των Accounting Awards, τα βραβεία της Boussias Communications για τον κλάδο του accounting και του corporate finance, έδειξαν με τις καλές πρακτικές τους όχι μόνο ότι το επίπεδο των υπηρεσιών παραμένει υψηλό, αλλά και ότι το μέλλον του κλάδου στη χώρα μας είναι λαμπρό. Κι αυτό διότι οι υποψηφιότητες, κατά γενική ομολογία της κριτικής επιτροπής που κλήθηκε να τις αξιολογήσει, παρουσίασαν το εύρος, την καινοτομία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις οικονομικές διευθύνσεις τους.

 

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κύριος Γιώργος Βενιέρης (τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ, τ. Πρύτανης ΟΠΑ), με αφορμή τη βράβευση, μεταξύ άλλων είπε:

«[…] σε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, τα Accounting Awards κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις καλύτερες πρακτικές και να αποτυπώσουν τα κυρίαρχα ρεύματα στη λογιστική, φορολογική και συμβουλευτική, σήμερα. Από τις μεγάλες συμβουλευτικές μέχρι τα περιφερειακά λογιστικά γραφεία, από τις οικονομικές διευθύνσεις των επιχειρήσεων μέχρι τους συμβούλους τεχνολογίας, οι συντελεστές του λεγόμενου corporate finance βρήκαν στα βραβεία ένα σημαντικό μέσο έκφρασης. Η διάκριση στα Accounting Awards, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια μικρή νίκη και μια στοιχειώδης αναγνώριση του έργου εκείνων που μοχθούν καθημερινά με στόχο την Οικονομική Αριστεία. Ειδικά σε μια χρονιά όπως το 2020, η βράβευση έρχεται ως μια ένεση αισιοδοξίας, από αυτή που χρειαζόμαστε όλοι μας.»

 

Τέλος, έκλεισε τη δήλωσή του με μια ευχή: «Ελπίζω η επόμενη χρονιά να μας βρει διαφορετικούς μεν, δυνατότερους δε, ενώ τα βραβεία να καθιερωθούν ως το benchmark του κλάδου.»

 

Τέσσερα αντιπροσωπευτικά μέλη της κριτικής επιτροπής, εκφέροντας θετικά σχόλια για τον θεσμό και το επίπεδο των διαγωνιζομένων, δήλωσαν:

 

Ο κύριος Δημήτριος Ζιγκερίδης (Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, ΣΟΛ CROWE)
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα στελέχη της Boussias Communications για την καθιέρωση ενός τόσο σημαντικού θεσμού, που προάγει την επιχειρηματικότητα, την τεχνογνωσία, καθώς και την καθιέρωση επαγγελματικών και εργασιακών καινοτομιών στον κλάδο των λογιστικών και ελεγκτικών υπηρεσιών.»

 

Ο κύριος Βασίλειος Καμπάνης (Οικονομολόγος Α.Ι.Α, Λογιστής Φοροτεχνικός Ά , IFRS, AUDIT, Πρόεδρος Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

«Ο θεσμός αυτός ήρθε σε μια κομβική στιγμή για το ελληνικό επιχειρείν, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών των οικονομολόγων και των φοροτεχνικών συμβούλων. Η συνεχής προσπάθεια των επαγγελματιών του κλάδου αυτού θωρακίζει τις Ελληνικές επιχειρήσεις απέναντι σε κάθε είδους πρόκληση και προσφέρει τα μέγιστα στην Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα. Πόσο μάλλον σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, όπου όλοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες και ταυτόχρονα να παρέχουν στήριξη και ώθηση σε κάθε Επιχειρηματία. Και τα καταφέρνουν. Είμαι βέβαια ότι ο θεσμός αυτός θα καθιερωθεί και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αριστεία στον κλάδο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές.»

 

Ο κύριος Κώστας Σφακάκης (Σύμβουλος Διοίκησης-Φορολογική πολιτική, ΣΕΒ)

«Με την καθιέρωση του θεσμού των Accounting Awards επιτυγχάνεται, πέραν της επιβράβευσης των εταιρειών με τις άριστες πρακτικές και την καινοτομία στο χώρο της Λογιστικής, και η ανάδειξη της συμβολής της Οικονομικής Διεύθυνσης στην Επιχειρηματική και την ευρύτερη χρηματοπιστωτική και δημοσιονομική λειτουργία στη χώρα μας.»

 

Η κυρία Μαίρη Ψύλλα (Partner, Tax Leader, PwC Greece)
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετείχα ως μέλος της κριτικής επιτροπής των πρώτων Accounting Awards. Ήταν μια άψογα οργανωμένη διαδικασία που στόχο είχε να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές πάντα βασισμένη στην ακεραιότητα και διαφάνεια. Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το επάγγελμά μας και ελπίζω τα Accounting Awards να συνεχίσουν δυναμικά και να γίνουν θεσμός.»

 

Στα highlights της βράβευσης για το 2020:

H Kleemann Hellas αναδεικνύεται ως «Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς».

Platinum βραβεία κερδίζουν αντίστοιχα:

  • Η Deloitte στον πυλώνα «Λογιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες»
  • Η Data Communication στον πυλώνα «Προμηθευτές Υπηρεσιών και Υποδομών»
  • Η Fourlis AE Συμμετοχών στον πυλώνα «Οικονομικές Διευθύνσεις Εταιρειών»

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις των εταιρειών Epsilon Net, BSS και Φοβερά Προστασία, οι οποίες απέσπασαν κορυφαίες βραβεύσεις στις κατηγορίες όπου διαγωνίστηκαν.

 

Χρυσά βραβεία κατέκτησαν επίσης οι εταιρείες: Β ΜΠΟΥΡΝΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ – B&S ACCOUNTING CONSULTING, Quantum BITS, Stirixis SΑ, tgs Hellas, Taxblock – Οικονομικοί Σύμβουλοι Κατοίκων Εξωτερικού- Διανέλλου και Συνεργάτες, ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, SOFTOMOTIVE ΕΠΕ, Imerys Services Greece, StudySmart.

 

Ο θεσμός πρωτοτύπησε έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο λογιστικά γραφεία της περιφέρειας, που αποτελούν αξιόπιστο συνεργάτη και σύμβουλο για επαγγελματίες και επιχειρηματίες στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται.

 

Συγκεκριμένα, για το 2020 διακρίθηκαν τα εξής γραφεία:

 

  • n Αττική: Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου-
  • More Than Tax
  • n Θεσσαλονίκη: Atlas Consulting IKE
  • n Μακεδονία: DILOS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Α.Ε.
  • n Ιόνιοι Νήσοι: Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος
  • n Δυτική Ελλάδα: Stirixis SA
  • n Βόρειο Αιγαίο: ΒΕΡΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • n Δωδεκάνησα: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. Ο.Ε.

 

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη των ακόλουθων χορηγών και φορέων. Χρυσός Χορηγός των βραβείων είναι η Epsilon Net. Τα βραβεία υποστήριξαν η εταιρεία Athens Financial Services και το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών. Χορηγοί επικοινωνίας, το e-forologia.gr και η Ναυτεμπορική. Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας, η naftemporiki.gr.

 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΠΑΝ

 

«Οι σύγχρονες οικονομικές διευθύνσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιχειρηματικές αποφάσεις»

«Ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την επιτροπή αλλά και τους διοργανωτές για το βραβείο «Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς». Δεν το περίμενα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της οικονομικής διεύθυνσης της KLEEMANN, οι οποίοι αγωνίζονται κάθε μέρα για να πετυχαίνουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους διοργανωτές που πήραν την πρωτοβουλία για πρώτη φορά στην Ελλάδα να θεσμοθετήσουν βραβεία για τις οικονομικές διευθύνσεις και σε όλες τις εταιρείες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, είτε βραβεύτηκαν, είτε όχι. Οι σύγχρονες οικονομικές διευθύνσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιχειρηματικές αποφάσεις και μπορούν μέσα από τις επαγγελματικές τους συμβουλές να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν, αλλά και να αποφύγουν σημαντικούς κινδύνους. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία, καλές γιορτές και η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.»

 

  • Αριστείδης Ζέρβας, CFO, KLEEMANN Group

 

«Μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες αλλαγών»

«Το κεντρικοποιημένο λογιστήριο του ομίλου FOURLIS SBS Accounting δημιουργήθηκε το 2012, από τη συγχώνευση των λογιστηρίων όλων των ελληνικών εταιρειών του ομίλου. Στόχος της δημιουργίας του ήταν η βελτίωση της απόδοσης της λογιστικής λειτουργίας μέσω επίτευξης συνεργιών και της ποιότητας των λογιστικών διαδικασιών μέσω της τυποποίησης και της βελτιστοποίησης. Οι 43 εργαζόμενοι που απασχολούνται σήμερα, χρησιμοποιούν την τεχνολογία σχεδόν στο σύνολο των καθημερινών εργασιών τους. Τα πληροφοριακά συστήματα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης SAP και BPC, οι επιμέρους εφαρμογές όπως e-Timesheet, e-Archiving, e-Routines, e-Contracts, e-Recognition, e-FinancialReporting, καθώς και τα εργαλεία data analytics που έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται, επιτρέπουν το SBS Accounting να εξυπηρετεί τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του πελάτες, με ακεραιότητα, σεβασμό και αποτελεσματικότητα. Αυτές είναι και οι αρχές που διέπουν τη λειτουργία του ομίλου FOURLIS στις πέντε χώρες που δραστηριοποιείται. Γνωρίζουμε ότι η βέλτιστη απόδοση επιτυγχάνεται με δομές, διαδικασίες, συστήματα, μεθόδους, εργαλεία, δείκτες, ηγεσία

και σίγουρα, όχι τυχαία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βράβευση.

Μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες αλλαγών.»

  • Κεντρικοποιημένο Λογιστήριο, Όμιλος FOURLIS

 

«Σκοπός μας ο μετασχηματισμός της Οικονομικής Διεύθυνσης προς  έναν στρατηγικό ρόλο μέσα στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον»

«Είμαστε χαρούμενοι για τις διακρίσεις μας στα φετινά «Accounting Awards». Η στρατηγική μας να επενδύσουμε σε νέες τεχνολογίες, αλλά και σε έμπειρα στελέχη που έχουν το όραμα και τις ικανότητες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν καινοτόμες και ευέλικτες τεχνολογικές λύσεις στα πλαίσια του μετασχηματισμού της Οικονομικής Διεύθυνσης, αρχίζει να αναγνωρίζεται από την αγορά και να δημιουργεί αξία για τους πελάτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κωνσταντίνο Μοτσάκο, επικεφαλής των CFO Services, τον Γιώργο Πολίτη, επικεφαλής του Στρατηγικού Outsourcing και τον Στέφανο Τεντολούρη, επικεφαλής των Digital Tax Products, οι οποίοι πέτυχαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτύξουν μία ευρεία γκάμα από καινοτόμες λύσεις που σκοπό έχουν το μετασχηματισμό της Οικονομικής Διεύθυνσης προς  έναν στρατηγικό ρόλο μέσα στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.»

 

  • Μαρία Τρακάδη, Partner, Tax Leader, Deloitte Greece

 

«Με τη βράβευση επιβεβαιώνονται 33 χρόνια τεχνογνωσίας, καινοτομίας και υψηλού επιπέδου ποιότητας»

«Ο θεσμός των Accounting Awards ήρθε σε μια κομβική στιγμή για το ελληνικό επιχειρείν. Για την Data Communication ήταν χρέος να στηρίξει συμμετέχοντας έναν νέο θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε έναν κλάδο αρωγό για την πρόοδο και την ανάπτυξη της οικονομίας. Η ύψιστη διάκρισή μας στα φετινά Accounting Awards με τα βραβεία Gold και Platinum για την υπηρεσία DC Scan είναι μια ιδιαίτερη τιμή για την Data Communication, μέλος του ομίλου εταιρειών Epsilon Net. Επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο ποιότητας των λύσεων που προσφέρουμε 33 χρόνια τώρα στον κλάδο των λογιστών.»

 

  • Πέτρος Κοραλής, DC Solutions Division Manager, Data Communication

 

«Συνεχίζουμε με όραμα να αποτελούμε τον αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση»

«Η βράβευσή μας αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση του έργου της εταιρείας ως σύνολο, αλλά παράλληλα και μία πρόκληση για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη. Η τετραπλή διάκριση στο θεσμό των “The Accounting Awards” αναδεικνύει δυναμικά χαρακτηριστικά όπως η ισχυρή τεχνογνωσία, η διαφοροποίηση, η εγρήγορση και η ευελιξία, τα οποία καθιστούν την Φοβερά Προστασία Α.Ε. μοναδική στην παροχή των λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 

Όλα αυτά τα χρόνια, γνώμονας της εταιρείας ήταν και είναι η παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων υπηρεσιών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

 

Το όραμα αυτό παραμένει πάντα ζωντανό και κατευθύνει τις προσπάθειες των ανθρώπων μας, που συμβάλλουν καθημερινά στο να αποτελέσει η Φοβερά Προστασία Α.Ε. τον αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.»

 

  • Βασίλειος Μίτσης, Head of Management Consulting, Φοβερά Προστασία Α.Ε.

 

«32 χρόνια δημιουργούμε επαγγελματίες λογιστές, φοροτεχνικούς και στελέχη επιχειρήσεων»

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βράβευση που λάβαμε στα πρώτα βραβεία για τον κλάδο της λογιστικής που με επιτυχία διοργανώνει η Boussias Communications, λαμβάνοντας το βραβείο καινοτομίας στην πρακτική εκπαίδευση λογιστικών εφαρμογών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που μας έφεραν σε αυτή τη θέση, το διοικητικό μας προσωπικό, τους καθηγητές μας και φυσικά όλους τους σπουδαστές που εδώ και 32 χρόνια μας στηρίζουν στο να δημιουργούμε επαγγελματίες λογιστές, φοροτεχνικούς και στελέχη επιχειρήσεων, ακόμα και στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Σας ευχαριστώ θερμά όλους.»

 

  • Νικόλαος Γκούντας, Γενικός Διευθυντής, Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών

 

«Έρχεται ένα καλύτερο μέλλον με μεγαλύτερες προοπτικές»

«Τα Accounting Awards αποτελούν ένα βήμα προς την αναγνώριση των επιτευγμάτων των ανθρώπων & των εταιρειών που χάραξαν τη δική τους πορεία στο χώρο και ήρθε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο και διαφορετικό 2020.  Η Athens Financial Services, πρωτοπόρος και υποστηρικτής τέτοιων πρωτοβουλιών, στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες που φέρνουν στο προσκήνιο τους μέχρι τώρα αφανείς ήρωες των Οικονομικών και των παρεμφερών κλάδων. Ένα καλύτερο μέλλον με μεγαλύτερες προοπτικές έρχεται σε εκείνους που προσπαθούν συνεχώς για το βέλτιστο και δεν σταματούν να καινοτομούν και να δημιουργούν υπηρεσίες και εργαλεία που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή των ανθρώπων. Αυτή είναι και θα συνεχίσει να είναι η φιλοσοφία της δικής μας εταιρείας και να συγχαίρουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις αξίες του κλάδου μας.»

 

  • Νίκος Καραμάνος, Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, Founder & CFO, Athens Financial Services

 

«Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση του Epsilon Digital ως την κορυφαία λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης»
«Ο θεσμός των Accounting Awards ήρθε σε μια κομβική στιγμή για το ελληνικό επιχειρείν, με σκοπό την επιβράβευση των επαγγελματιών της λογιστικής, της ελεγκτικής και της οικονομικής διοίκησης. Έναν κλάδο δηλαδή που αποτελεί αρωγό για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

 

Στη συγκυρία που βιώνουμε, ο κλάδος καλείται να ανταπεξέλθει σε πρωτόγνωρες συνθήκες, θωρακίζοντας παράλληλα τον Έλληνα επιχειρηματία. Επομένως είναι χρέος και τιμή του ομίλου εταιρειών της EPSILON NET να στηρίξει αυτό τον θεσμό, όπως στηρίζει και όλους τους επαγγελματίες του κλάδου επί εικοσαετίας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές. Συγχαρητήρια στη Boussias Communications που έφερε αυτό τον θεσμό, ο οποίος ήρθε για να καθιερωθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αριστεία στον κλάδο.

 

Εκπροσωπώντας τον όμιλο εταιρειών EPSILON NET, σας ευχαριστώ θερμά για τη σπουδαία διάκριση, για το κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Μια βράβευσης υψίστης σημασίας. Καθώς η ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στο ελληνικό επιχειρείν. Αποτελεί άλλωστε και το πρώτο βήμα σε αυτό που αποκαλούμε ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Η EPSILON NET είχε από καιρού αντιληφθεί τη σημασία της και ήταν άλλωστε από τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιήθηκαν από την ΑΑΔΕ ως πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης με την αδειοδότηση του Epsilon Digital, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Μια εφαρμογή που πραγματοποιεί τη διαβίβαση και την αυθεντικοποίηση των παραστατικών προς την ΑΑΔΕ. Είμαι πολύ περήφανος που το Epsilon Digital βραβεύεται με Gold βραβείο αποτελώντας την κορυφαία λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης.»

 

  • Βασίλης Πρασσάς, CCO, Epsilon Net Group of Companies

 

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ…

«Μια πρωτοβουλία που μπορεί να αναδείξει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα όλων όσοι εργάζονται στο Finance & το Accounting»

 

  • Δημήτρης Αναστασίου, Finance Director Softomotive, A Microsoft company

«Ήταν Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, εν μέσω πανδημίας (ή μάλλον διαλείμματος μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος), όπου βυθισμένος στον ωκεανό των emails και των βιντεοσυσκέψεων  (“you are on mute”, “do you see my screen?” κ.λπ.) αναρωτιόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσε να συμβεί, τι καινούργιο και τι ελπιδοφόρο;

Το ίδιο απόγευμα, έλαβα ένα email από την Boussias Communications με την τιμητική πρόσκληση, να συμμετάσχω στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού Accounting Awards 2020. Με ιδιαίτερη χαρά, απάντησα  άμεσα θετικά και ανέμενα περισσότερες οδηγίες. Το καινούργιο και το ελπιδοφόρο ήταν εδώ!

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, ο διαγωνισμός άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, και η ανυπομονησία μου να ξεκινήσουμε στο κατακόρυφο. Μετά από την βιντεοκλήση γνωριμίας με όλα τα εξαίρετα μέλη της επιτροπής τον Σεπτέμβρη, ήμουν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Όταν ξεκίνησε η αξιολόγηση, εξεπλάγην ευχάριστα από το εύρος των υποψηφιοτήτων και των διαφορετικών πρακτικών που παρουσιάστηκαν, καθώς επίσης και από το πως οργανώθηκε από τo Accounting Awards 2020 το αδιάβλητο και το απόρρητο της όλης διαδικασίας και η άμεση ανταπόκριση των διοργανωτών σε κάθε μου σχόλιο και ερώτηση.

Συμπερασματικά, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο διαγωνισμός Accounting Awards είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία πολύ υψηλού επιπέδου από την Boussias Communications, η οποία μπορεί να αναδείξει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα όλων των συναδέλφων που εργάζονται σε ολόκληρο το φάσμα του Finance, συμπεριλαμβανομένου του Accounting. Οι νέες ιδέες , η δημιουργικότητα και η σκληρή δουλειά μπορούν να αναγνωριστούν και να αναδειχθούν μέσα από το νεότευκτο διαγωνισμό, σε ένα πνεύμα άμιλλας και συνεργασίας. Ήταν μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από εξέχοντα μέλη στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό στερέωμα.

Τέλος, εύχομαι  να συνεχιστεί  η συγκεκριμένη δράση με την ίδια επιτυχία και τα επόμενα χρόνια και να μπορέσουμε, ξεπερνώντας την υγειονομική λαίλαπα που όλοι βιώνουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί και από κοντά στο μέλλον, σε μια λαμπρή τελετή απονομής, όπου η δημιουργικότητα, το πάθος για βέλτιστα αποτελέσματα και η επιβράβευση της καινοτομίας θα έχουν τον πρωταγωνιστικό λόγο.»