Με παρουσία περίπου 200 στελεχών από τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης. Στην 3η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis, a SoftOne company, συγκεντρώθηκαν λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομικοί σύμβουλοι από λογιστικά γραφεία, λογιστήρια και οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων, για να τιμήσουν την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών του κλάδου, σε ευχάριστο κλίμα.

Ευκαιρία για βελτίωση και άμιλλα
Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ομότιμος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Βενιέρης, αναφέρθηκε στα βραβεία ως «πανόραμα καλών πρακτικών και πηγή έμπνευσης για την καινοτομία και την πρόοδο στον κλάδο». Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη της τελετής, υποδέχθηκε το κοινό με θερμά λόγια για τους διαγωνιζόμενους, την κριτική επιτροπή και τον διοργανωτή: «Για άλλη μια χρονιά, γιορτάζουμε τη βράβευση των επιχειρήσεων, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της BOUSSIAS και συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλών πρακτικών στη λογιστική και την οικονομική διοίκηση. Ο θεσμός αυτός χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και γίνεται αποδεκτός από τους επαγγελματίες του κλάδου. Μέσω αυτού του θεσμού, προσφέρεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξωστρέφεια και προβολή. Ταυτόχρονα, τα Finance & Accounting Awards καλλιεργούν την κουλτούρα της ευγενούς άμιλλας και βελτίωσης, δια της αξιολόγησης των προσφερόμενων λογιστικών, οικονομικών, φοροτεχνικών και των άλλων σχετικών υπηρεσιών, από μια κριτική επιτροπή εξαιρετικών επαγγελματιών, της οποίας έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος.»

Στόχος, η αναβάθμιση του επαγγέλματος
Για τη σημασία του θεσμού στη στήριξη του κλάδου μίλησαν μέλη της κριτικής επιτροπής, όπως ο Σπύρος Κοκκόλης, Οικονομικός Διευθυντής στην ElvalHalcor, ο οποίος δήλωσε: «Τα Finance & Accounting Awards είναι ένας σημαντικός θεσμός, ο οποίος διανύει την τρίτη του χρονιά και εύχομαι να συνεχίσει, διότι επιβραβεύει τους άξιους οικονομικούς διευθυντές και λογιστές της χώρας μας».

Από την πλευρά της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, ο πρόεδρος του φορέα, Λάμπρος Μπέλεσης, συνεχάρη τους διοργανωτές για τη θεσμοθέτηση των βραβείων, αναφέροντας ότι «είναι μια πάρα πολύ σημαντική εκδήλωση, η οποία ευνοεί την αριστεία στον χώρο μας. Εφόσον στόχος των βραβείων είναι να αναβαθμιστεί το επάγγελμα των λογιστών και των οικονομολόγων μέσω της ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών, η ΠΑΕΛΟ θα είναι πάντα εδώ, διότι κι εμείς ως ένωση εργαζόμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση του επαγγέλματος.» Ενώ ο Γιάννης Στάθης, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ), απηύθυνε «πολλά συγχαρητήρια σε όσους τόλμησαν να εκθέσουν το έργο τους δημόσια, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό και μπαίνοντας στη διαδικασία της αξιολόγησης. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο βραβείο. Η συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή είναι ιδιαίτερα τιμητική.»

Τιμητική βράβευση του Θεόδωρου Γρηγοράκου
Για την πολυετή προσφορά του στο λογιστικό επάγγελμα, η κριτική επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε να απονείμει τιμητικό βραβείο στον Θεόδωρο Γ. Γρηγοράκο, επίτιμο Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου ΣΟΕΛ και Τεχνικό Σύμβουλο ΣΟΛ Α.Ε.. Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ και Νομικής, ο Θεόδωρος Γ. Γρηγοράκος έχει διατελέσει επί 20ετία Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής, έχει υπηρετήσει τον οικονομικό κλάδο ως Ορκωτός Λογιστής και είναι συγγραφέας δεκάδων συγγραμμάτων. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε ο γιός του, Γιώργος Γρηγοράκος, οικονομολόγος, ο οποίος δήλωσε κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου: «Σήμερα τιμήθηκε ο πατέρας μου, Θεόδωρος Γρηγοράκος, για λογαριασμό του οποίου είμαι χαρούμενος να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν θεσμοί όπως τα Finance & Accounting Awards, διότι βλέπω νέους ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο, να δίνουν καινοτομία στον χώρο μας και να προχωράνε ένα βήμα μπροστά το επάγγελμα, την οικονομία της χώρας και γενικότερα την κοινωνία. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τα βραβεία και γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή.»

Μεγάλη τιμή η αναγνώριση από τη λογιστική κοινότητα
Ο Γιώργος Κουρκουτάς, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της KRS Group, παρέλαβε το διακεκριμένο βραβείο της Συμβουλευτικής Εταιρείας της Χρονιάς. Όπως δήλωσε: «Η KRS είναι λογιστική εταιρεία που έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες μεγάλης αξίας στις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και για την εργασιακή κουλτούρα της, μια και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει εξάωρη εργασία με αμοιβές οκτάωρου και άλλες μοναδικές παροχές στα στελέχη της.

Το να επιβεβαιώνεται αυτή η υπεροχή με 10 βραβεία στα Finance & Accounting Awards 2023, αλλά και αυτό της καλύτερης λογιστικής εταιρείας γενικά, είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για εμάς, ειδικά μια και αυτά προέρχονται από τη λογιστική κοινότητα, και μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε την ίδια πορεία και στο μέλλον». Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του θεσμού των βραβείων στο επάγγελμα, η Χριστίνα Μπουγιούκου, Internal Auditor στην KRS, δήλωσε: «Ως εταιρεία που έχει βάλει ως στόχο τη ριζική αλλαγή του επαγγέλματος του λογιστή, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεισφορά των βραβείων στον σκοπό αυτό».

Ουσιαστική η συμβολή της οικονομικής διεύθυνσης στην ίδρυση της θυγατρικής
Το διακεκριμένο βραβείο της Οικονομικής Διεύθυνσης της Χρονιάς απέσπασε η Westnet Distribution. Εκ μέρους της εταιρείας, ο Πέτρος Δριβάκος, Head of Accounting της εταιρείας, δήλωσε: «Ευχαριστούμε για τη δυνατότητα να προβάλουμε τις βέλτιστες πρακτικές της εταιρείας μας μέσα από αυτόν τον θεσμό βραβείων! Στη Westnet, προχωρήσαμε το 2021 σε μια στρατηγική εξαγορά στην Πολωνία, ιδρύοντας μία νέα θυγατρική. Η επιτυχία του έργου έγκειται αναμφίβολα στη γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της διαδικασίας, αναδεικνύοντας την ουσιαστική συμβολή της Οικονομικής Διεύθυνσης».

Ειδικά για τον θεσμό των βραβείων σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνονται αυτά τα βραβεία, ώστε να επιβραβεύονται οι καλές πρακτικές του κλάδου, καθώς και οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι πίσω από αυτές τις πρακτικές. Ο ανταγωνισμός για τα βραβεία αυτά μπορεί να μας κάνει όλους καλύτερους». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ντούρμας, Head of Controlling & Reporting της Westnet Distribution συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση! Η Westnet επενδύει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα across industries που υιοθετούν τόσο σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις σε επίπεδο financial reporting μέσω BI tools».

Το βραβείο επισφραγίζει την προσπάθεια να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα εποχή στις επιχειρήσεις
Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας της με το διακεκριμένο βραβείο «Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέας Τεχνολογίας της Χρονιάς», η Ιωάννα Κωτσόγιαννη, Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, a SoftOne company, δήλωσε: «Στην Prosvasis, επιδιώκουμε την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την εύκολη και αποτελεσματική διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών επιχειρήσεων και λογιστών. Οι βραβεύσεις αυτές προστίθενται σε πολυάριθμες βραβεύσεις που έχουν αποσπάσει οι συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα στα Impact Bite Awards και στα Cloud Computing Awards, και επισφραγίζουν την προσπάθειά μας να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις, τα λογιστήρια και τα λογιστικά γραφεία.»

Μαζί να πάμε τον κλάδο μπροστά
Με την αφορμή της βράβευσής του με το διακεκριμένο βραβείο «Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς», ο Γεράσιμος Φωτεινάτος, Managing Director του γραφείου, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που συμμετέχουμε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί με συναδέλφους, να μοιραζόμαστε καλές πρακτικές και μαζί τους να πάμε τον κλάδο μερικά βήματα μπροστά.»


Τα βραβεία με μια ματιά

 

PLATINUM ΒΡΑΒΕΙΑ
A.TL.AS Consulting, KRS Group.

GOLD ΒΡΑΒΕΙΑ
Amplus AE, ARIVIA, A.TL.AS Consulting, Brain Ανάπτυξη, CPA Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι, KRS Group, MPDO, Papadimitriou & Αssociates, Prosvasis, a SoftOne company, SoftOne Technologies, Westnet Distribution, ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος, Σουκούλης Νίκος – Φορολογιστική Κορίνθου, Φοροεπίλυσις – Λογιστική Συμβουλευτική Α.Ε..

SILVER ΒΡΑΒΕΙΑ
Accountwave Consulting, Aegean Consulting, Amplus AE, ARIVIA, A.TL.AS Consulting, Hellas Network – Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, KRS Group, Prosvasis, a SoftOne company, Stirixis SA, Tax Advisors Vip Velentza, Γευσήνους ΑΒΕΕ, Λογιστικό Γραφείο Μεσαλούρης, Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο Κολυδάς Γεώργιος, Μαρία Λιαράκου – More than tax, ΟΤΕ & COSMOTE, Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε..

BRONZE ΒΡΑΒΕΙΑ
A.C.I.S. CONSULTING SA, Aegean Consulting, AFS #mazimegalonoume, ARIVIA, A.TL.AS Consulting, CPA Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι, Mitsioni Tax & Accounting Consulting, Stirixis SA, Tax Advisors Vip Velentza, Tax revolution, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Α.Ε., Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος, Δημήτρης Γεωργακής – FiNAN CONSULTING, Ισολογισμός – Οντούλης Αριστείδης, Μαρία Λιαράκου – More than tax, Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε..


Τα μηνύματα των Χορηγών
Στα βραβεία Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis, a SoftOne company, χορηγοί ήταν οι εταιρείες Euclid Consulting και CPA Certified Public Auditors και υποστηρικτής το ΚΕΛΕ Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών.

Το μήνυμα της Prosvasis, χορηγού τίτλου των Finance & Accounting Awards 2023
Η Ιωάννα Κωτσόγιαννη, γενική διευθύντρια της Prosvasis, μέλος του ομίλου SoftOne και χορηγός τίτλου των βραβείων, χαιρέτισε την τελετή απονομής λέγοντας ότι «τα Finance & Accounting Awards αποτελούν έναν θεσμό αναγνώρισης των λογιστών και των στελεχών του κλάδου» και ότι «η Prosvasis στέκεται δίπλα σε ό,τι έχει σημασία για την ευημερία της χώρας». Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, είπε ότι «αυτή είναι μια βραδιά αναστοχασμού για έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία», ενώ, αναφερόμενη στην τελετή, συμπλήρωσε:
«Τιμούμε σήμερα τους ανθρώπους της λογιστικής, των οικονομικών, τους ανθρώπους της αξίας. Και είναι και δική μας τιμή, όλων μας στην Prosvasis, να υπηρετούμε επί εικοσαετία αυτούς τους ανθρώπους και αυτή τη σπουδαία δουλειά τους.»
Ιωάννα Κωτσόγιαννη, Γενική Διευθύντρια, Prosvasis

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την εκδήλωση, είναι μια πολύ καλή ιδέα και εύχομαι να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.»
Θανάσης Τσιρής Consultant, Euclid Consulting

«Συγχαίρουμε την BOUSSIAS για την επιτυχή διοργάνωση, δηλώνουμε κάθε χρόνο το παρών στα βραβεία αυτά, που σηματοδοτούν και ξεχωρίζουν τις εταιρείες που έχουν κάνει σημαντικές καινοτομίες και μεγάλα projects πάνω στη χρηματοοικονομική και τη λογιστική. Καλώ όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να ενταχθούν σε αυτά τα βραβεία για να αναδειχθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν και το έργο που παράγουν μέσα στις εταιρείες.»
Δημήτρης Δημητρίου Ορκωτός Λογιστής, CEO, CPA Certified Public Auditors


Τι δήλωσαν οι Πρωταγωνιστές των Finance & Accounting Awards 2023

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Head Of HR & Payroll Business Unit, SoftOne
«Η βράβευση των λύσεων HR και Μισθοδοσίας της εταιρείας μας στα Finance & Accounting Awards 2023, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την καινοτομία κι αξιοπιστία των προϊόντων της SoftOne, καθώς και την έμπρακτη, καθοριστική συμβολή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των λειτουργιών διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού κάθε σύγχρονης επιχείρησης.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
CEO, Finan Consulting
«Η βράβευση της εφαρμογής Accounting Management System, που δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου των διαδικασιών ενός λογιστικού γραφείου, αποτελεί το επιστέγασμα της στρατηγικής μας για την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σύγχρονης εκδοχής του επαγγέλματος του λογιστή. Είμαστε υπερήφανοι για την αποδοχή της καινοτομίας και τη διάχυσή της.»

EVAN ΔΟΛΓΥΡΑΣ
FP&A Manager, Γευσήνους
«Είμαστε ευγνώμονες για τη βράβευση στα Finance & Accounting Awards, γιατί είναι μία αναγνώριση που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΦΑΣ
Διευθύνων Σύμβουλος, Atlas Consulting
«Ευχαριστούμε την BOUSSIAS, είναι πολύ σημαντική αυτή η εκδήλωση, δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στον κλάδο. Άλλωστε, όπου υπάρχουν βραβεία, σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται. Εύχομαι να συνεχίσει αυτό και του χρόνου και να είμαστε κι εμείς εδώ για να παραλάβουμε κι άλλα βραβεία.»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΥΔΑΣ
Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο Κολυδάς Γεώργιος
«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το γραφείο μας καταφέρνει να διακριθεί στην κατηγορία των Περιφερειακών Λογιστικών Γραφείων Νήσων Αιγαίου, σε μια άψογη διοργάνωση και ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε σε μελλοντικές διακρίσεις για την αναβάθμιση του κλάδου μας.»

ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΡΑΚΟΥ
Λογίστρια-Ιδιοκτήτρια, More than tax
«Ευχαριστώ θερμά την Boussias Communications και τα εξέχοντα μέλη της κριτικής επιτροπής για αυτή τη διάκριση, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί μεγάλη αναγνώριση και επιβράβευση, τόσο δική μου, όσο και των ανθρώπων που εργάζονται στη More than tax, των φίλων, πελατών και συνεργατών που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια.»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΣΑΛΟΥΡΗΣ
Υπεύθυνος Λογιστής γραφείου, Άδεια Α’ Τάξης, Λογιστικό Γραφείο Μεσαλούρης
«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για λογιστικά γραφεία της περιφέρειας να καταφέρουν να διακριθούν ανάμεσα σε καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο της λογιστικής. Η αναγνώριση αυτή είναι η ηθική επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουμε και αποτελεί ισχυρό κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις και δυσκολίες του κλάδου.»

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΟΝΤΟΥΛΗΣ
Λογιστικό γραφείο Ισολογισμός – Οντούλης Αριστείδης
«Με χαρά βραβευτήκαμε για δεύτερη φορά, θεσμοθετώντας για το γραφείο μας ένα σερί που ελπίζουμε να έχει ανοδική πορεία. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή αυτή η διάκριση. Καθίσταται μετρήσιμη η πορεία όλου του έτους έναντι του ανταγωνισμού, ενώ σημαντικός είναι και ο αντίκτυπος στο πελατολόγιό μας, το οποίο αναγνωρίζει σε μας με τον τρόπο αυτό έναν υψηλού επιπέδου συνεργάτη.»

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος, Accountwave Consulting
«Η βράβευσή μας για την πρωτοποριακή εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών φορέων Member One και για τις σύγχρονες λογιστικές-συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που θέλουν να προπορεύονται του ανταγωνισμού, από τα Finance & Accounting Awards 2023, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Είναι διάκριση που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και την επιδοκιμασία της συνεχούς προσπάθειάς μας για την πρόοδο και τις επιδόσεις της εταιρείας μας στο -κρίσιμο και πολλαπλώς δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια- πεδίο της παροχής αξιόπιστων λογιστικών υπηρεσιών.»

ΣΟΥΣΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΜΗ-ΚΑΛΦΑ
Chief Business Officer, Atlas Consulting
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η συμμετοχή μας στα Finance & Accounting Awards για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η βράβευσή μας με 10 βραβεία και ο χαρακτηρισμός μας ως μία από τις κορυφαίες φορολογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες στον κλάδο μας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου επαγγελματικού πολιτισμού, όπου ο φοροτέχνης λογιστής να είναι ο έμπιστος οικονομικός σύμβουλος του επιχειρηματία, ώστε με τα εξειδικευμένα εργαλεία, το ήθος και την επιστημοσύνη μας να υποστηρίζουμε τη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων.»

ΘΑΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ
Διευθύνων Σύμβουλος, Αναβάθμιση ΑΕ
«Τα 3 βραβεία για την ομάδα της Αναβάθμιση ΑΕ, αποτελούν επιβράβευση της 20ετούς μας πορείας, αλλά και παράγοντα ενίσχυσης του κινήτρου για καινοτομία, φέρνοντάς μας πιο κοντά στο όραμά μας για έναν καλύτερο Δημόσιο Τομέα, σύγχρονο, βιώσιμο και αποτελεσματικό. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση. Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε. Συνεχίζουμε δυνατά!»

ΣΤΑΘΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Σ. Ι. Ρούσσος & Συνεργάτες Α.Ε.
«Άλλη μια διάκριση στα φετινά Finance & Accounting Awards 2023 για την εταιρεία μας. Άλλη μία χρονιά που οι υψηλοί στόχοι της Σ. Ι. Ρούσσος & Συνεργάτες Α.Ε. στέφθηκαν με επιτυχία.
Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της καινοτομίας.»

ΑΝΝΑ ΣΠΑΘΗ
Διευθύνουσα Σύμβουλος, Acis Consulting
«Πλέον ο ψηφιακός μετασχηματισμός διαφοροποιεί πλήρως την εργασία του λογιστή και του οικονομολόγου και τη μετατρέπει από διεκπεραιωτική σε συμβουλευτική, ενώ παράλληλα τη διαχωρίζει σε λιανική, χονδρική και σε υπηρεσίες supervising για λογιστές.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι άμεσα αναγκαία η σύμπραξη, οι συνέργειες και η συνεργασία των λογιστών του κλάδου μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα μέγιστα. Τα βραβεία βάζουν ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.»

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΛΗ
Economist and Member of board, AFS#mazimegalonoume
«Η βράβευσή μας στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και σημαντικό κίνητρο, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας. Στόχος της AFS είναι η ανάπτυξη του κλάδου μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ευχαριστούμε την Boussias για την τέλεια διοργάνωση των βραβείων.»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Founder & CEO, Aegean Consulting
«Τα Finance & Accounting Awards αποτελούν σημαντική διάκριση για τον κλάδο των λογιστικών εταιρειών. Η Aegean Consulting βραβεύτηκε με 2 βραβεία για 2η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί δέσμευση για εμάς να βελτιώνουμε την απόδοσή μας κάθε χρόνο. Το 2023 είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά.»

ΔΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΟΧΙΔΗΣ
Chief Financial Officer, Arivia
«Η Arivia, μέλος του ομίλου Upfield, τιμήθηκε με 3 βραβεία στα Finance & Accounting Awards 2023. Νιώθουμε μεγάλη τιμή για την απονομή των βραβείων, αλλά και ευγνωμοσύνη για την εξαιρετική ομάδα του οικονομικού τμήματος που μας υποστηρίζει και που δημιουργεί βιώσιμη αξία. Αφιερώνουμε τα βραβεία αυτά στους ανθρώπους εκείνους που συνεισφέρουν στην επιτυχία της Arivia στην Ελλάδα και το εξωτερικό.»

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΣΑΛΚΟΥΤΗΣ
Διευθύνων Σύμβουλος, Άλφα Αναπτυξιακή
«Για την Άλφα Αναπτυξιακή, το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της πολύχρονης προσπάθειάς μας να προωθούμε με οργάνωση και μεθοδικότητα τα επενδυτικά σχέδια των πελατών μας, με ποσοστά επιτυχίας που φτάνουν πάνω από 90%. Με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.»

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ
CEO, Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την επιχείρησή μας, που κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Gold βραβείο, στην κατηγορία Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο Κεντρικής Ελλάδας. Το βραβείο αυτό αποτελεί για εμάς, αφενός, την επιβράβευση των προσπαθειών μας και αφετέρου μας δίνει το κίνητρο να θέτουμε ολοένα και υψηλότερους στόχους βελτίωσης των υπηρεσιών μας. Αρχή μας είναι, η επιχειρηματική υπεροχή και η ανάπτυξη της εταιρείας μας να διέπονται από το ήθος και τις αξίες που διατηρούν άρρηκτη τη συμμαχία μας με την κοινωνία και τους ανθρώπους μας. Καθημερινή μας επιδίωξη αποτελεί να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον, στηρίζοντας ευρύτερα την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και της εξωστρέφειας των τοπικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες συμμετέχοντες, καθώς επίσης και στην εταιρεία BOUSSIAS για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης απονομής των βραβείων.»


Πίνακας Νικιτών