Στην εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών, κάθε επιχείρηση χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα αφουγκραστεί τις ανάγκες της και θα στηρίξει την ανάπτυξή της.

Με αυτό το δεδομένο, η Worldline Greece έρχεται να προσφέρει σε μια μεγάλη γκάμα ελληνικών επιχειρήσεων καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια, διευκόλυνση συναλλαγών και ενίσχυση πωλήσεων. Την ποικιλομορφία των υφιστάμενων και των δυνάμει συνεργατών της ενισχύει η συνεργασία της με το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της Eurobank.

Η Worldline Greece πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά με εργαλεία και λύσεις που καλύπτουν κάθε τύπο επιχείρησης και πολύ μεγάλο εύρος απαιτήσεων, στοιχείο κρίσιμο για μια αγορά στην οποία κυριαρχούν ο τουρισμός και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Συνοπτικά, μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

  • Το e-Commerce Gateway στηρίζει τις επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τους δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους σε ασφαλές περιβάλλον 3D Secure, αποδεχόμενες πληρωμές με όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Στην ίδια κατεύθυνση, υποστηρίζει δόσεις και πάγιες εντολές, ενώ οι πληρωμές γίνονται με ισχυρή ταυτοποίηση του πελάτη.
  • Το Payment Link διευκολύνει τις επιχειρήσεις να δέχονται ασφαλείς πληρωμές με κάρτα, είτε διαθέτουν e-shop είτε όχι, μόνο με την αποστολή αιτήματος πληρωμής στον πελάτη.
  • Το Live-Pay διευρύνει το πελατολόγιο κάθε επιχείρησης με πληρωμές καρτών online μέσω της πλατφόρμας της Worldline Greece για όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και Maestro, 24 ώρες το 24ωρο.

Ένα ακόμα κορυφαίο εργαλείο της Worldline Greece είναι το Smart POS app. Με τεχνολογία NFC και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, μετατρέπει τη συσκευή κάθε εταιρείας σε τερματικό αποδοχής πληρωμών για όλες τις κάρτες Visa και Mastercard με τεχνολογία contactless και όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια, όπως και το Apple Pay, το Google Pay και το Samsung Pay.
Το Smart POS app μετατρέπει οποιαδήποτε Android συσκευή σε τερματικό POS και υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές εν κινήσει. Παρέχει δε υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθώς δεν αποθηκεύει τα ευαίσθητα δεδομένα του κατόχου της κάρτας στην Android συσκευή και είναι πιστοποιημένη από Visa και Mastercard με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα signature on glass και υποστηρίζει μία σειρά από λειτουργικότητες, όπως εφάπαξ αγορά, ολική ή μερική επιστροφή ποσού και ακύρωση συναλλαγής, άτοκες δόσεις και φιλοδώρημα (Tip). Διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης με ταμειακά συστήματα και επιλογή αυτόματης ή χειροκίνητης αποστολής πακέτου συναλλαγών.

Ιδιαίτερα σημαντική για επιχειρήσεις που έχουν έντονη δραστηριότητα στον τουρισμό είναι και η υπηρεσία Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος (DCC) του Smart POS app, η οποία εξυπηρετεί 24 νομίσματα και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των χρηστών της.

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης, η επιτυχία μιας επιχείρησης κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την προσαρμοστικότητά της στις απαιτήσεις της αγοράς. Μέσα από προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις, η Worldline Greece δεσμεύεται να υποστηρίξει κάθε επιχείρηση στο ταξίδι της προς την επιτυχία.